1463 ул."Цар Асен" 95-98, София, България
(+359) 02 953 04 49, +359 889 271 271 office@vacbulgaria.com

Газови нагреватели – Schwank, Германия

Газови нагреватели

Ви Ей Си България организира семинар, в рамките на който ще представи актуалните новости и развитието на инфрачервените газови нагреватели на водещия производител на високо ефективни светли и тръбни инфрачервeни газови нагреватели Schwank, съобщиха за Инженер.bg отВи Ей Си България. Семинарът ще се проведе на 22 октомври от 9:30 ч. в зала Киев на Парк хотел Москва, гр. София. Специален гост-лектор ще бъде г-н Паскал Рунке, експорт мениджър външни пазари в Schwank.

„Schwank е доказал се в световен мащаб немски производител и иноватор в областта на газовите нагреватели. Компанията има организирани офиси и представителства в над 40 държави, включително САЩ, Китай и Австралия”, поясниха от фирма Ви Ей Си България, която повече от 18 години представя и предлага продуктите на Schwanк на българския пазар. „Първите инфрачервени газови нагреватели са патентовани и произведени през 1936 от Гюнтер Шванк и от тогава вече 79 години фирмата развива развойна и производствена дейност”, допълниха от фирмата.

По повод целта на семинара от Ви Ей Си България заявиха: „Организираме този семинар с идеята да помогнем и улесним проектанти, строителни фирми, консултанти и архитекти при избора им на подходящо от гледна точка на дизайн и енергийна ефективност решение при изграждане на отоплителни инсталации за производствени халета, логистични центрове, самолетни хангари, сервизи, спортни зали, открити трибуни на стадиони, ресторанти със зимни градини и др”.

По време на семинара, присъстващите специалисти ще имат възможност да се запознаят по-подробно с историята и развитието на фирма Schwank и с богата й гама от високоефективни енергоспестяващи продукти. „Ще се постараем да предоставим достатъчно информация, на базата на която присъстващите да могат сами да се убедят в предимствата на високоефективните инфрачервени газови нагреватели. Именно те ги превръщат в предпочитано и търсено решение от специалистите в целия свят”, поясниха от Ви Ей Си България.

Тематично, семинарната програма е разделена на две части. Основен акцент в първата чест ще бъде разнообразната гама от светли и тръбни нагреватели, топловъздушни апарати и газови топловъздушни завеси и техните основни характеристики. Във втората част акцентът ще бъде поставен върху възможните приложения на инфрачервеното газово отопление. „В тази част, ще обърнем специално внимание на начина на проектиране на инфрачервено газово отопление и избора на подходящ тип нагревател, съобразно изискванията на обекта, който ще бъде отопляван”, допълниха от Ви Ей Си България.

При желание да се включите в семинара, е необходимо да потвърдите своето присъствие на тел.: 02/953 04 49 и 0889/27 12 71 или имейл: office@vacbulgaria.com.

Статия на Инженер. бг: Семинар на Ви Ей Си България за новости в инфрачервени излъчватели на Schwank на 22 октомври